За мен
Малко по-подборна информация за човекът чийто блог четете

Казвам се Камен Кънчев и ще бъда 12 клас през учебната 2014/2015г.  Роден съм и живея в град Ямбол. През 2014г навърших 18 години, следователно съм проден през 1996г.

Занимавам се най-вече с програмиране, като искам да се занимавам с това и за напред. Освен в областта на програмирането имам интереси в областта на географията, физиката и от части математиката.  Сигурно прозвучах като някой зубрач който по цял ден учи, е това далеч не е така. Уча сравнително малко, до степен която ми позволява да завършвам учебните години с отличие.

Може да се каже, че съм професионален „състезател“ от трети клас се явявам на най-различни национални сътезания, а с регионалните започнах още от първи клас.  Не съм броил точно броя на състезанията, но с националните кръгове на олимпиадите по различни предмети през годините се получава число около 40. Явявал съм се на най-много състезания по информатика, естествено, последвана от математиката, физиката и географията. По други предмети нямам изяви. Всъщност имам. В трети клас спечелих конкурс за стихотворение посветено на най-големия доставчик на газ за бита в областта, но се оказа, че съм единствения участвал във възрастовата група 1-4 клас. Най-добрите ми резултати можете да откриете в страницата ми с успехи.

Сигурно, вече съвсем изглеждам като някой зубрач. Ами не е точно така имам страшно много свободно време което запълвам като всеки един от моите връстници – излизане с приятели, интернет, компютърни игри, фен съм на футбола, като от английските отбори съм привърженик на Ливърпул, а от българските фаворити са ми Локомотив Пловдив и Лудогорец, като някой път ще напиша цял пост защо толкова много харесвам този проект. Разбира се и от местни патриотични чуства стискам палци на Тунджа 1915, но рядко се сещам да проверя как се представя отбора. Освен това много обичам да играя волейбол, донякъде, може би и заради ръстта си от 187см, както и да карам колело. От части се интересувам и от формула едно, но напоследък не ми харесва цялата политика за развитие на спорта и не следя състезанията толкова активно.

Както стана ясно програмирането ми е голямата страст. Занимавам се с него от 2007г, като желанието ми за това възникна няколко години по-рано. До 2011г се занимавах само със състезателно програмиране на С++, като през 2011 започнах да се занимавам с уеб сайтове. Като цяло не бих искал те да ми бъдат основно занимание занапред, като предпочитам разработката на софтуер, като разбира се това не пречи да развивам няколко уеб сайта и блога, като имам и желание да увелича броя им като да направя, така да се каже „медийна група“, но времето което отделям за подбиране на качествени материали е твърде голямо и за сега сам трудно бих могъл да поддържам повече от няколко проекта. От 2014 започнах да се занимавам със C#, като амбициите ми са да науча и Java, но за сега първата ми цел е да напиша собствен продукт на C#. По-успешните ми проекти можете да видите от страницата проекти.

Повече за мен можете да научите следейки този блог или някой от профилите ми в социалните мрежи, които можете да намерите от менюто „Последвай“ в ляво под header-а на блога.